slo-open twitter profile slo-open facebook profile slo-open youtube profile slo-open instagram profile

Partnerji

Generalni in imenski sponzor

Zavarovalnica Tilia 

S predanostjo in stalnim napredkom zagotavljamo varnost in kakovost življenja. Vizija Zavarovalnice Tilia v naslednjih 10 letih je »Postati najboljša storitvena organizacija v Sloveniji«. Na podlagi inovativnih in razumljivih produktov ter celovitih, prijaznih in kakovostnih storitev presegamo pričakovanja strank ter povečujemo zadovoljstvo in lojalnost zavarovancev.

Tilia

 

Glavni sponzor

Banka Koper

Smo banka z bogato ponudbo za osebne, družinske in poslovne namene. Ko naši komitenti dostopajo do želenih produktov in storitev, lahko ubirajo različne poti poslovanja, od klasičnih do najsodobnejših. Odlikuje nas trdno in stabilno poslovanje, kar potrjujejo tudi ocene različnih uglednih mednarodnih ustanov.

BankaKoper

Telemach 

Podjetje Telemach je vodilni slovenski kabelski ponudnik televizijskih storitev, telefonije in širokopasovnega dostopa do interneta. Telemach se osredotoča na zagotavljanje naprednih, kakovostnih in uporabnikom prijaznih storitev, ki strankam približajo digitalni svet ter ga naredijo udobnega in preprosto dostopnega.

Telemach

 

Sponzorji

Star Travel 

Oblikujemo edinstvena potovanja in nepozabna počitniška doživetja. Za naše goste vedno želimo le najboljše in s potnikom smo od trenutka, ko nas prvič obišče, do trenutka, ko se srečen vrne domov.

StarTravel

 

Grand Hotel Bernardin 

Grand Hotel Bernardin je prestižni del hotelskega naselja St. Bernardin med Piranom in Portorožem s svojo lastno plažo. Zagotavljamo storitve, ki po kakovosti presegajo 5 zvezdic. Hotel z okolico je idealni kraj za popoln oddih na slovenski obali. Grand Hotel Bernardin je največji kongresni hotel v Sloveniji. Obdan je z mirnim, zelenim okoljem in se ponaša s prečudovito lego tik ob morju.

Bernardini

Partnerji 

Pivovarna Union 

Pivovarna Union d.d. je ena večjih delniških družb v Sloveniji. Najsodobnejša tehnološka oprema, prvovrstne surovine ter visoko strokovno znanje nam omogočajo izpolnitev našega osnovnega cilja – ponuditi potrošnikom le dobre stvari.

Union

Plastenka 

Plastenka d.o.o.. Eden izmed vodilnih slovenskih proizvajalcev pihanih plastičnih izdelkov. Strojna oprema s katero razpolagamo nam omogoča letno predelavo 4000 ton različnih termoplastov, Specializirani pa smo za pihanje plastičnih proizvodov do volumna 60 litrov. Od leta 1991 pa ima naše podjetje tudi usposobljeno črpališče pitne vode, z lastno polnilnico.

Plastenka

 

Grand Casino Portorož 

Casinò Portorož, d. d. je podjetje z najdaljšo tradicijo prirejanja posebnih iger na srečo in eno izmed vodilnih igralniških podjetij v Sloveniji. V naših igralnicah ohranjamo tradicijo klasičnih iger, obenem pa spodbujamo razvoj sodobne ponudbe iger in zabave.

logo gambling-page-001

 

Marina Portorož

Prva slovenska marina, zasnovana davnega leta 1974 na temeljih nekdanjih Lucijskih solin, obsega danes preko 1.000 priveznih mest v morju, na kopnem, v dveh halah in kanalu Fazan. Je varno umeščena v pred vetrovi iz vseh smeri zaščitenem vzhodnem delu Piranskega zaliva, kjer so ob vsakem letnem času ugodni pogoji za varno plovbo in ljubiteljsko jadranje.

marinaPortoroz-logo (2)

 

Prozvok

V Prozvoku smo specializirani za scensko preoblikovanje prireditvenega prostora. Naši proizvodi in storitve zagotavljajo montažo v najkrajšem možnem času hkrati pa nudijo praktično uporabo in fleksibilnost.

prozvok_logo_

 

Sorgo

Smo specializirano podjetje na področju izdelav igrišč na osnovi akrilnih smol, umetne trave, gume, PVC, tartana…Ta ista igrišča znamo kvalitetno, enostavno in poceni pokriti in s tem podaljšati sezono uporabe igrišč na celo leto.

Sorgo_Logo

 

 

Športna loterija in igre na srečo 

Športna loterija je kot delniška družba pridobila dovoljenje za trajno prirejanje iger na srečo od vlade Republike Slovenije. Prvo žrebanje takratne igre Športni krog je bilo uspešno izvedeno 14. decembra 1996. V naslednjih letih smo v okviru možnosti in po postopkih, predvidenih z zakonom, razvili in uveljavili na slovenskem trgu že več različnih iger: Srečke, Prve stave, Polo: igra napovedi štirimestnega števila, z dnevnim žrebanjem, Petica in E-IGRE; elektronske srečke, Gol napoved: napovedovanje števila golov in Toto gol: napovedovanje tekem z največ zadetki.

športna-loterija_logo

Petrol

Petrol je največja slovenska energetska družba, največji slovenski uvoznik, največje slovensko podjetje po prihodkih, sočasno pa tudi ena največjih slovenskih trgovskih družb. Med “velike” se uvršča tako po vrednosti aktive in ustvarjenih čistih prihodkov ter dobička, kot tudi po številu zaposlenih in delničarjev.

Petrol_Oil_Company_Logo

 

Jezeršek

Naše podjetje, Jezeršek gostinstvo, je družinsko podjetje s 30-letno tradicijo in izkušnjami na področju gostinstva ter na področju organiziranja pogostitev na raznovrstnih dogodkih, tako poslovnih kot tudi zasebnih. Sedež podjetja je v Sori pri Medvodah, letno pa organiziramo približno 1.100 dogodkov. Poleg tega imamo v lasti tudi dve gostinski enoti: Dvor Jezeršek, butični hotel z gostilno, restavracijo in kongresnimi dvoranami (MICE), ter Hišo kulinarike Jezeršek, enoto, ki je namenjena izključno organizaciji pogostitev in cateringu ter vključuje tudi kongresne prostore.

CREATIVE SOLUTIONS LOGO_ang-page-001 (1)

Pringles 

Pringles je blagovna znamka čipsa v lasti Procter & Gamble. Pringles se prodajajo v več kot 100 državah po vsem svetu in ima 1 milijardo letnega dohodka od prodaje.

logo

 

Terme Čatež 

Terme Čatež d.d. je največje slovensko naravno zdravilišče. Pestrost poletne in zimske Termalne riviere ter veliko število dodatnih turističnih produktov uvršča Terme Čatež med najprivlačnejše turistične destinacije v Evropi. Na štirih lokacijah – v Čatežu, Mokricah, Kopru in Portorožu – ponujamo gostom možnost izbire kakovostnega preživljanja prostega časa z nastanitvijo v hotelih, luksuznih apartmajih Residence v Marini Portorož, kampu, prijetnih počitniških apartmajih, Indijanski vasi in Gusarskem zalivu.

logotc

 

FIT VAROVANJE

Skrbimo za vašo varnost. Dejavnosti podjetja obsegajo svetovanje, načrtovanje varovanja, izvedbo fizičnega oz. tehničnega varovanja, zagotavljanje alarmnih in požarnih sistemov visoke kakovosti.

FIT Varovanje

Babolat Slovenija

Babolat Slovenija, kot eksluzivni zastopnik vseh Babolat izdelkov za Slovenijo, želi s svojimi projekti popularizacije tenisa po vsej Sloveniji, pripeljati tenis bližje vsem tistim, ki ta šport že s strastjo igrajo, kakor tudi vsem, ki bi tenis radi spoznali pobližje.

L_Bleu_Noir-01

EPSON

45 let izkušenj in inovacij. Vse od obstoja si Epson prizadeva postavljati nove standarde zmogljivosti in enostavne uporabe. Epson je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev tiskalnikov že več kot 45 let. Proizvedli smo že 280 milijonov tiskalnikov. Naše ime je kombinacija EP in “son” (sin) in povsod po svetu ga povezujejo z inovativnimi izdelki.

01

 

BMW Avto Select Koper

Pooblaščeni trgovec in serviser vozil BMW sestavlja ekipa strokovno usposobljenega osebja. Trudimo se, da je naše delo usmerjeno v izpolnitev skupnega cilja – maksimalno zadovoljstvo strank! Želimo, da naše stranke občutijo BMW Veselje do vožnje!

BMW_Select_logo_HIRES-page-001

Europlakat

Europlakat je vodilni ponudnik na področju t. i. »out of home« oglaševanja v Sloveniji. Organizacijam in posameznikom pomagamo uspešno komunicirati tam, kjer klasični tiskani in elektronski ter sodobni spletni mediji ne dosežejo njihovih naslovnikov. Oglaševalske površine vključujejo: velike oglasne panoje, svetlobne vitrine in roto ter metrolight dinamične oglasne površine.

europlakat_logo_2010

 

Šport klub Slovenija

Športna televizija Sport Klub spada pod okrilje podjetja IKO Group, s sedežem na Madžarskem. Trenutno je prisotna v osmih evropskih državah: Poljski, Madžarski, Romuniji, Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori ter Sloveniji in ima 35 milijonov potencialnih gledalcev. V podjetju IKO Media Pro d.o.o., v Sloveniji, trenutno pripravljamo štiri televizijske kanale Sport Klub, Sport Klub+, SK Prime in Golf Klub.

 images

 

Adria Media Ljubljana

Založniška hiša Adria Media Ljubljana v svojem portfelju združuje najpomembnejše domače in tuje blagovne znamke revij. Sodimo v sam vrh slovenskih revijalnih založnikov, vsebine svojih revij pa intenzivno selimo tudi na svetovni splet, saj se zavedamo nujnosti interaktivnega sodelovanja s skupnostmi bralcev na spletu. Ženejo nas posebni trdni odnosi, ki jih ljudje razvijajo z našimi revijami in jim hkrati dajemo natančno tisto, česar si želijo.

adriamedia-logo_r_190x150

Final Focus

Final Focus je ekipa mladih in kreativnih filmskih ustvarjalcev z namenom ustvarjanja avdio-vizualnih vsebin na najvišjem nivoju. Vizija podjetja je producirati izdelke primerne za lansiranje na spletu in televiziji. Z mešanjem tehnik snemanja v naših izdelkih v projekte vpeljujemo svežino in kreativo na nov, še neizražen način, ki na trgu predstavlja nekaj novega.

 

FF_logo_HDHD

 

Radio Center 

Radio Center je prvi slovenski radio z znanjem ter izkušnjami tujih radijskih postaj na področju glasbe, informativnih in zabavnih vsebin. Radio Center je tudi štirikratni dobitnik Viktorja popularnosti za najbolj priljubljeno radijsko postajo.

RadioCenter

 

Primorske novice 

Primorske novice so časopisno-založniška družba s 65-letno tradicijo izdajanja najmočnejšega regijskega časnika in najbolj branega tiskanega medija na Primorskem.

 glava_pn_SS

 

Radio Capris 

Radio Capris je lokalna radijska postaja, slišna na območju Slovenske Istre in v Brkinih. Radijski program je avtorsko delo 30 članske ekipe, ki si dnevno prizadeva zadovoljevati okuse in želje širšega kroga poslušalcev v regiji.

ra capris

 

V sodelovanju z

Občina Piran

Občina Piran je turistično daleč najbolj razvita slovenska občina in eno izmed pomembnejših središč kongresnega, zdraviliškega, igralniškega in navtičnega turizma v severnem Sredozemlju. Vir blaginje občine Piran so naravne znamenitosti, duh enakosti, strpnosti in medsebojnega spoštovanja, ki sta ga skozi zgodovino zgradila dva naroda na istem koščku zemlje.

Piran

Partnerji