slo-open twitter profile slo-open facebook profile slo-open youtube profile slo-open instagram profile

VIDEO (11.del): Dobrodelni projekt Gibaj, mladina! z Radom Mulejem

Rado se je pretekli teden odločil, da pred obračunom z Grego Žemljo, ki bo na sporedu 11. avgusta (ob 19:30 uri) pred finalom turnirja ATP Challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open (ob 20:00 uri), potrebuje tudi sparing trening.

Odpravil se je v Tenis Klub Benč Sport, kjer je vse povprek izzival tenisače in tenisačice tamkajšnje tenis šole. Fantje in dekleta so Radota dodobra namučili in čeprav rezultat ni bil v njegovo korist, je Rado dobil realen vpogled kaj ga čaka na obračunu z enim najboljših slovenskih tenisačev vseh časov. Čeprav je Grega Žemlja nedavno zaključil profesionalno kariero, Rado ve, da ga čaka trd boj, na kar se tudi vztrajno pripravlja. Ima pa v rokavu kar nekaj asov, ki pa jih še ne želi razkriti! Bomo videli kaj bo pripravil…

Poleg treninga je Rado med mladino razširil vest od dobrodelnem projektu Gibaj, mladina! in jih opomnil zakaj je gibanje zdravo in pomembno za njihov telesni oziroma celostni razvoj.
Več o samem dogajanju pri Benču si lahko ogledate v spodnjem videu, več o dobrodelnem projektu pa si lahko preberete v zavihku  #GIBAJ, MLADINA! 

Ob gledanju videa pa Radotu lahko priskočite na pomoč in skupaj poskrbite, da bodo lahko gibali tudi tisti, s socialno šibkejših okolij! Vse kar morate storiti je, da v roke vzamete telefon in pošljete SMS: TENIS5 na 1919 ter tako pomagate dobrodelnemu projektu »Gibaj, mladina!«

 

Partnerji