slo-open twitter profile slo-open facebook profile slo-open youtube profile slo-open instagram profile

VIDEO (9.del): Dobrodelni projekt Gibaj, mladina! z Radom Mulejem

V tokratni epizodi si lahko ogledate, kako je konec meseca maja izgledal Radov obisk vseslovenskega teniškega praznika Igrajmo tenis!, ki je že četrto leto zapored potekal v ljubljanskem BTC, sočasno s Festivalom nakupov in zabave.

Kot vsa leta doslej, je tudi tokrat poleg teniškega turnirja za dečke in deklice (Mini in Midi) ter fante in dekleta (tenis 10 in tenis 11), ki se ga je udeležilo preko 200 otrok iz vse Slovenije, potekala še teniška olimpijada ter Ball Boy Boot Camp za pobiralce žog. Ti bodo osvojeno znanje prikazali na največjem teniškem turnirju pri nas in sicer na ATP Challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open, ki bo med 3. in 11. avgustom potekal v Portorožu.

In prav promocija turnirja in pa dobrodelnega projekta Gibaj, mladina!, poleg seveda samega druženja z otroci, je bilo Radovo glavno poslanstvo na igrišču pred Športnim centrom Millenium. Potem, ko je vse zbrane lepo pozdravil, je v nadaljevanju aktivno sodeloval pri igrah teniške olimpijade, izmenjal nekaj udarcev z udeleženci, nato pa vsem skupaj predstavil dobrodelni projekt in vse zbrane povabil še na dobrodelni koncert skupine Big Foot Mama, ki bo 3. avgusta ob 22:00 uri v teniški areni Portorož. Na tem mestu omenimo, da bodo vse zabave željne pred nastopom glavnih zvezd večera ogreli člani skupine Sausages.

Treba je priznati, da Rado zares pridno giba z in za mladino, zato mu priskočimo na pomoč in skupaj zagibajmo, da bodo gibali lahko tudi tisti, s socialno šibkejših okolij!
Več o samem dobrodelnem projektu #Gibaj, mladina! in dobrodelni dražbi si lahko preberete v zavihku #GIBAJ, MLADINA! 

Tokrat je projekt podprl tudi nekdanjih vrhunski hokejist in kapetan slovenske reprezentance Tomaž Vnuk, ki se zaveda pomembnosti takšnih projektov in nas vse skupaj vabi, da podpremo projekt.

PS. sedaj pa tel. v dlan in pošlji SMS: TENIS5 na 1919 ter pomagaj dobrodelnemu projektu »Gibaj, mladina!«

Partnerji