slo-open twitter profile slo-open facebook profile slo-open youtube profile slo-open instagram profile

VIDEO (8.del): Dobrodelni projekt Gibaj, mladina! z Radotom Mulejem

Rado Mulej, ambasador dobrodelnega projekta Gibaj, mladina! zares trdo dela na tem, da širi vest o projektu in dobrodelnem koncertu Big Foot Mame, ki bo 3. avgusta ob 22:00 uri, kot pred skupina pa bodo nastopili fantje iz zasedbe Sausages!

Tokrat se je Rado odločil, da poleg podpisanega loparja enega najboljših svetovnih teniških igralcev, Rafaela Nadala, in podpisanih smuči Jakova Faka, s katerimi je nastopil na zadnjih olimpijskih igrah, pridobi še en kakšen zanimiv športni rekvizit.
Tako se je odločil, da na Rogli, kjer je vodil svoj peti zaporedni košarkarski kamp, obišče kapetana evropskih prvakov in člana NBA moštva Miami Heat, Gorana Dragića. Ker Goran tudi sam sem ter tja poprime za teniški lopar in ker tudi sam vodi dobrodelni projekt, je Rado vedel, da bo z veseljem pomagal, pa vendar se je moral Rado vseeno malo potruditi, da je prišel do Goranovega podpisanega dresa, s katerim bodo pri Tenis Slovenija prek dobrodelne dražbe poskušali iztržiti kar največ za mlade iz socialno šibkejših družin.

Kaj je moral Rado storiti in kako najboljši slovenski košarkar igra tenis si oglejte v spodnjem videu, več o samem dobrodelnem projektu #Gibaj, mladina! in dobrodelni dražbi pa si lahko preberete v zavihku #GIBAJ, MLADINA!

PS. sedaj pa tel. v dlan in pošlji SMS: TENIS5 na 1919 ter pomagaj dobrodelnemu projektu »Gibaj, mladina!«

 

Partnerji