slo-open twitter profile slo-open facebook profile slo-open youtube profile slo-open instagram profile

Rado Mulej že giba “na polno”!

Rado Mulej, slovenski igralec, stand up komik in ambasador dobrodelnega projekta Gibaj, mladina!, s katerim je letos pričela Tenis Slovenija v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste in katere cilj je zbiranje denarnih sredstev za omogočanje športne aktivnosti otrokom iz socialno šibkejših okolij, je že zelo aktiven. 

Spomnimo, da je Rado sprejel izziv, da se bo na letošnjem ATP Challengerju Zavarovalnica Sava Slovenia Open pomeril z nekdanjih vrhunskim tenisačem in slovenskim Davis Cup reprezentantom, Gregorjem Žemljo, in sicer pod pogojem, da se bo na ta način pomagalo otrokom, s tem, da se jim bo omogočilo čim več športne aktivnosti in se jih na ta način odvrnilo od posedanja za računalniki in drugimi mobilnimi napravami.

Rado ne le da pridno trenira pod vodstvom izkušenega teniškega trenerja Uroša Severja in kondicijskega trenerja Edota Javorja, temveč se tudi udeležuje različnih teniških dogodkov, kjer z veseljem prikaže svoje znanje in napredek, ki ga je osvojil v zadnjih treh tednih.

Kako je Rado prišel do izziva, kako si je izbral teniško opremo in kako je opravil prvi trening si lahko ogledate v prvih treh videih pod zavihkom #Gibaj, mladina!, spodaj pa si lahko ogledate še nekaj fotografij s Petrolovega VIP turnirja – Energija za tenis, kjer je Rado relativno uspešno nastopil v dvojicah ter na fotografijah z največjega teniškega festivala za mlade Igrajmo tenis!kjer se je skupaj z več kot 130 otroci pomeril v Teniški olimpijadi.

Skratka, Rado je aktiven in miga na vso moč. Gibajte tudi vi, vmes pa pošljite še sms s ključno besedo TENIS5 na 1919 in tako prispevajte v sklad, s katerim boste omogočili gibanje in posledično bolj zdravo življenje tudi otrokom iz socialno šibkejših družin. 

Partnerji