slo-open twitter profile slo-open facebook profile slo-open youtube profile slo-open instagram profile

Žemlja, Kavčič in Bedene potrdili nastop na ATP Challenger Tilia Slovenia Open!

Sedaj je uradno, na največjem teniškem dogodku v Sloveniji, ATP Challenger Tilia Slovenia Open v Portorožu, bodo v prvem tednu julija nastopili vsi naši najboljši igralci!

Grega Žemlja, Blaž Kavčič in Aljaž Bedene, ki so v zadnjih letih dosegali zgodovinske dosežke slovenskega tenisa se bodo vsem ljubiteljem tenisa predstavili med 2. – 7. julijem v Portorožu. Pridružil se jim bo tudi aktualni ameriški prvak med študenti in trenutno 305. igralec sveta Blaž Rola, tako da bo na enem mestu možno videti vse najboljše slovenske igralce.

Naši teniški asi so ob potrditvi nastopa v Portorožu v prvem tednu juliju povedali:

Grega Žemlja: »Vesel sem, da je turnir v Portorožu, super lokacija za igralce in tekmovalce. Pred domačimi gledalci je bilo vedno lepo igrati in upam, da bo tudi letos dobra udeležba in dobro vzdušje.«

Blaž Kavčič: »Domači turnir mi pomeni veliko. Zmago izpred dveh let imam še vedno v zelo lepem spominu. Vedno z veseljem nastopim blizu doma, saj me lahko pridejo gledati tudi vsi domači in vsi ki me podpirajo ter seveda tudi moji zvesti sponzorji. Poleg tega pa sem vesel, da je Teniška zveza Slovenije uspela organizirati ta turnir, saj se s tem se dviguje priljubljenost tenisa v Sloveniji.  Ni mi vseeno, kaj se dogaja s slovenskim tenisom in želel bi si, da bi bilo čim več mladih igralcev!«

Aljaž Bedene: »Veselim se turnirja pred domačim občinstvom. Upam, da bo prišlo čim več ljubiteljev tenisa, saj je lepo nastopati pred številno domačo publiko. Slišal sem tudi, da bo poskrbljeno tudi za zabavni program, tako da vse vabim da se nam pridružijo v Portorož.«

Blaž Rola: »Posebna čast je, da se na turnirju pridružujem našim prvim trem teniškim mušketirjem. Obeta se tenis na najvišji ravni. Za domačo publiko bomo igrali najboljši tenis in upam, da bo zmaga ostala doma.«

 

Ogled nekaterih dvobojev brezplačen

Ogled vseh tekem na zunanjih igriščih bo za vse brezplačen, tudi sicer pa bo cena vstopnic za tekme na centralnem igrišču zelo nizka.

Za ogled tekem prvega in drugega kroga – od torka do četrtka (2.7 – 4.7.) bo potrebno odšteti le 3 €, za ogled tekem četrtfinala, polfinala in finala – od petka do nedelje (3.7. -7.7.) pa le 5 €. Vsi kupci vstopnic pa bodo imeli tudi prost vstop na bogat zabavni program s koncerti. Vstopnice so v predprodaji na vseh prodajnih mestih Eventim-a, možno pa jih bo kupiti tudi na samem dogodku.

 

Nagradna igra »Teniški VIP vikend paket«

Teniška zveza Slovenije v okviru turnirja ATP Challenger Tilia Slovenia Open pripravlja tudi nagradno igro za »Teniški VIP vikend paket«.

Finale nagradne igre, kjer se bo pet izžrebanih potegovalo za bogato nagrado – 2 VIP vstopnici za ogled polfinala 6.7. in finala 7.7.2013 ter nočitev za dve osebi v Portorožu – se bo odvil na zelo zanimivi lokaciji v Portorožu, da pa bo dogajanje še bolj pestro bo sodeloval tudi eden izmed naših teniških igralcev. Prijave so možne do 18.6., vse o nagradni igri, pravila in prijavnico pa lahko najdete na www.slo-open.com.

 

Poletje, morje, tenis in zabava

Vse ljubitelje tenisa vabimo na slovensko obalo, kjer boste lahko v začetku poletja spremljali vse naše najboljše igralce v akciji ter se ob tem tudi odlično zabavali, saj se obeta tudi zelo privlačen zabavni program! Več o tem in tudi vse ostale novice bodo v naslednjih dneh objavljene na uradni spletni strani dogodka www.slo-open.com zato ste vabljeni k spremljanju. Za vse informacije pa smo vam na voljo tudi na uradnem naslovu info@slo-open.com.

 

Se vidimo v Portorožu med 2. – 7. julijem!

Partnerji