slo-open twitter profile slo-open facebook profile slo-open youtube profile slo-open instagram profile

Perpetuum Jazzile, v petek 7.8. na ŠRC Marina Portorož

Na predvečer začetka turnirja v petek 7. avgusta smo za vas pripravili glasbeno poslastico Perpetuum Jazzile.

V petek, 7.8. bodo prvi na sporedu Perpetuum Jazzile, v soboto, 8.8. bo nastopil Magnifico, za časa turnirja, na dan polfinala, pa Sharkstique (oldies goldies).

Portoroška noč bo letos poskrbela za pestro dogajanje že od sredine avgusta naprej. Pridružila se bo namreč glasbeno obarvanemu delu dogajanja v okviru teniškega turnirja Tilia Slovenia Open, ki se bo odvijal od 8. do 15. avgusta v Portorožu.

Največja in najbolj prepoznavna slovenska zasedba acappella nas s svojimi vokalnimi mojstrovinami navdušuje že več kot 30 let. Mejniki, ki jih postavljajo na svoji poti so praktično neponovljivi, a hkrati izziv njim samim in ostalim glasbenim ustvarjalcem. Svetovna prepoznavnost, ki so si jo med drugim pridobili tudi s tem, da so prepričali mnoge glasbene kritike in svetovno znane ustvarjalce. Zanimiva sodelovanja s tujimi in domačimi glasbeniki, ter piljenje repertoarja in poseganje po vedno več glasbenih zvrsteh. Zadnje zanimivo sodelovanje je bilo pred kratkim in sicer z legendarno ameriško rock skupino Toto. Prav priredba njihove skladbe Africa iz leta 2009 je tista, ki je ponesla Perpetuum Jazzile v svet s kar 19 milijoni ogledov na popularni strani YouTube. Tradicionalne letne koncerte je za 30 obletnico delovanja kronal dvodnevni nepozabni koncert v Dvorani Stožice ter izdaja knjige o njihovi poti. Največji trud in s tem povezana pohvala pa gre njihovi usklajenosti na odru in za njim, ker je za sinhronost tako velikega števila ljudi nedvomno potrebna trda volja in neizmerna ljubezen do glasbe in petja.

Vse ljubitelje zborovske jazz in pop glasbe torej vabimo, da se nam pridružite na Portoroški noči.
Se vidimo v petek 7. avgusta ob 21.00 uri v športnem centru Marina Portorož.

VSTOPNINA
Early bird / 17.07.-29.07.2015 / 20 €
Redna predprodaja / 30.07.-06.08.2015 / 23 €
Na dan / 07.08.2015 / 25 €

PREDPRODAJA
Petrol + Eventim / Pošta Slovenije, Big Bang, 3Dva trafike, Delo prodaja
www.eventim.si

INFORMACIJE
info@futuristing.com

Vljudno vabljeni!

 

Partnerji