slo-open twitter profile slo-open facebook profile slo-open youtube profile slo-open instagram profile

Trening in izbor pobiralcev za ATP Challenger Tilia Slovenia Open 2015

Spoštovani,

letos smo se odločili za predčasno pripravo pobiralcev na turnir, ki bo od 8.8. do 15.8.2015 v Portorožu. Prijave se zbirajo za oba dneva posebej, pobiralec/-ka se lahko udeleži obeh dogodkov ali le enega. Na trening so vabljeni dečki in deklice, ki se želijo v tem preizkusiti prvič in tudi tisti, ki so v preteklosti že sodelovali na katerem izmed turnirjev (ATP Challenger, Davis Cup, Fed Cup, ipd.).

Ne udeležba potencialnega pobiralca/-ke na vsaj enem izmed dogodkov ne pomeni, da le ta kasneje ne bo mogel sodelovati na turnirju v Portorožu (v tem primeru so nujne predhodne izkušnje in prijava na spodnji elektronski naslov). Vsak udeleženec dogodka dobi tudi simbolično darilo.

Vsi pobiralci/pobiralke, ki bodo sodelovali na turnirju Tilia Slovenia Open dobijo 2 majici, kapo, kratke hlače/krilo, kosilo, večerjo. Tisti, ki bodo na turnirju prisotni cel teden, pa bodo temu ustrezno tudi nagrajeni. Lahko bodo zbirali med sledečimi artikli Babolat: športni copati, teniška torba, nahrbtnik.

Usposabljanji bosta potekali na dveh lokacijah (točna lokacija sporočena po elektronski pošti): Tenis klub Z SPORT (Ljubljana): 15.7.2015 (od 17h do 20h*) in TK Val (Portorož): 17.7.2015 (od 9h do 12h*)

Vodja pobiralcev in samega usposabljanja je Tilen Klobučar (040 942 220) – nanj se lahko obrnete z vsemi morebitnimi vprašanji. Prijavo pošljete na tilen.klobucar@gmail.com do 10. julija 2015. V elektronski pošti morajo biti navedeni naslednji podatki:

  • Ime in priimek (dopišite tudi letnico rojstva)
  • Naslov stalnega prebivališča
  • Elektronski naslov (pobiralca/-ke in/ali vsaj enega starša)
  • Telefonska številka (pobiralca/-ke in/ali vsaj enega starša)
  • Navedite tudi, kdaj bo pobiralec/pobiralka lahko na voljo na Tilia Slovenia Open

 

V pričakovanju velikega števila prijav vas lepo pozdravljamo.

Teniška zveza Slovenije

 

 

Partnerji