slo-open twitter profile slo-open facebook profile slo-open youtube profile slo-open instagram profile

V kvalifikacijah turnirja ATP Challenger Tilia Slovenia Open le še Tom Kočevar Dešman

V sončnem in vročem Portorožu se počasi zaključujejo kvalifikacije za uvrstitev na glavni turnir Tilia Slovenia Open. Med številnimi slovenskimi igralci, ki so v drugem krogu iskali pot uspeha (Mlakar, Bonin, Pevc in Žibrat), je do zadnje stopničke uspelo priti le Tomu Kočevarju Dešmanu, ki je proti Filipincu Gonzalesu vodil z 1:0 v nizih in 1:0 v drugem nizu, nato pa je Filipinec dvoboj predal. V ponedeljek ob 10h Kočevar Dešmana čaka tekma 3. kroga proti Hrvatu Metkiču.

 

Prvi dan glavnega turnirja v Portorožu bosta v konkurenci dvojic okrog 16:30 nastopila Jaka Kaplja in Rok Jarc, pred katerima je ovira Diez (Kan), Ortega-Olmedo (Špa). Takoj za njima bo na sporedu slovenski obračun 1. kroga dvojic (Urbanija, Kočevar Dešman / Jurman, Repina) in zvečer še edini ponedeljkov slovenski nastop v glavnem delu turnirja, ko bo Aljaž Radinski nastopil proti Rusu Konstantinu Kravčuku.

 

Predvidena novinarska konferenca, na kateri bosta tudi prva nosilca turnirja (Kavčič in Muller) bo jutri, ponedeljek 7.7., na pomolu cocktail bara Alaya ob 14.30.

Partnerji