slo-open twitter profile slo-open facebook profile slo-open youtube profile slo-open instagram profile

Morje, poletje, tenis in zabava!

Turnir ATP Challenger Tilia Slovenia Open se bo odvijal v znanem teniškem kompleksu ŠRC Marina Portorož. Za vse ljubitelje tenisa bomo pripravili pravi teniški praznik v pravem pomenu besede, saj se bodo poleg turnirjev zvrstili tudi glasbeni koncerti in zabave. Poleg pestrega obstranskega dogajanja bo poskrbljeno tudi za dodatno turistično in športno ponudbo.

Denarni sklad

Letošnji denarni sklad turnirja znaša 35.000$ in gostoljubje. Cilj Teniške zveze Slovenije je, da se denarni slad skozi turnirje zvišuje, prav tako pa se bo zviševal tudi sam nivo turnirja. Teniška zveza Slovenije si želi v nekaj letih doseči največji rang ATP Challengerja – 100.000$«.

Igralci

Na krovni slovenski teniški organizaciji si prizadevamo, da bi na turnirju nastopili vsi trije najboljši slovenski igralci: Grega Žemlja, Aljaž Bedene in Blaž Kavčič vendar v tem trenutku to še ni znano. zagotovo je, da bo posebno povabilo dobil četrti najboljši Slovenec Blaž Rola.

Spored dvobojev

Dvoboji bodo na sporedu že čez dan, v večerni termini. t.i. ‘prime time’ pa bodo rezervirani za slovenske igralce. Nedeljski termin finala še ni določen. Termin finala Tilia Slovenia Open bo prilagojen turnirju Grand Slam, ki je ravno tako 7. Julija v Wimbledonu«. Več o sporedu turnirjev in vzporednem dogajanju.

Vstopnice

Vstopnice za dogodek bodo po ugodnih cenah, nekatere tekme bo možno spremljati tudi brezplačno. Vstopnice bodo vključevale tudi dostop do koncertov, v prodaji bodo v prvi polovici junija.

Partnerji